IT Business Light – opdateringer

Hos Focus IT a/s lægger vi stor vægt på, at vore kunder til stadighed har et anvendeligt og tidssvarende økonomisystem til rådighed. Med IT Business Light får du en fremtidssikret løsning, der altid er opdateret til sidste nye version.

Det samme princip gør sig gældende for revisorløsningen IT Revisor, og på den måde kan du være helt sikker på, at du og din revisor kører på samme version af systemet. Du er sikret optimal dataudveksling med din revisor, ligesom du kan være sikker på, at du kan hente rådgivning omkring systemet hos din revisor. Du kan naturligvis også få hjælp fra vores hotline, der er bemandet med meget kompetente og erfarne konsulenter.

Opdateringerne omfatter lovgivningsmæssige og udbyggende vedligeholdelse af programmet samt løbende forbedringer.

Da IT Business Light er et online økonomisystem, sørger vi for, at dit system altid er opdateret.

Hvis du som kunde har IT Business Light installeret på din pc, så følger det obligatoriske opdateringsabonnement med til systemet, og du skal selv sørge for opdateringer her på siden ved at logge ind.