Focus IT a/s - professionel focus på IT

IT Business Light er udviklet af softwarefirmaet Wolters Kluwer, der har mere end 45 års erfaring med udvikling af IT-løsninger til danske revisorer, og anerkendt i revisorverdenen som én af landets førende og toneangivende leverandører af specialiserede ERP-løsninger til revisorbranchen. Mange kender stadig firmaet under det gamle firmanavn Focus IT eller det endnu ældre "Sydfyns Data".  

Revisorkunder i stort tal har gennem årene været så begejstret for deres system, at de har anbefalet det til deres egne kunder, og i al ubemærkethed har revisorløsningen IT Revisor derfor været brugt af et ukendt antal virksomheder landet over. Wolters Kluwerhar derfor udviklet økonomisystemet IT Business Light, der er et enkelt, prisrigtigt økonomisystem specielt til brug i mindre virksomheder.

IT Business Light sælges kun med opdateringsabonnement på samme måde som revisorløsningen IT Revisor. Kun på den måde kan det sikres, at revisor og kunde kører på samme version af systemet. Det er også den eneste måde, det kan sikres, at kunden kan hente optimal rådgivning omkring systemet hos sin egen revisor, selvom der naturligvis også stilles en professionel hotline til rådighed, bemandet med meget kompetente og erfarne produktfolk.

Kontakt Wolters Kluwer