Kursus i økonomisystemet IT Business Light

Bestil dit eget kursus hos Wolters Kluwer

Du kan selv bestemme det præcise indhold af et kursus. Kurset kan enten afholdes i vores lokaler i Svendborg eller på din adresse. Kontakt os for oplysninger om pris m.m.
 

Deltag i vores arrangerede kurser

Vi holder løbende kurser i vores lokaler i Svendborg. Vi vurderer løbende behovet for kurser, og efterfølgende annoceres tider og steder her på siden, når disse er fastlagte.
 
Formålet med kurserne i IT Business er at yde optimal rådgivning omkring systemet, så du kan få det fulde udbytte af systemets mange funktioner.

Kurset er opdelt i 2 moduler, der først og fremmest henvender sig til kunder, der allerede er eller ønsker at blive brugere af IT Business Light.


Modul 1:
Modul 1 vil være en grundlæggende gennemgang af systemet, herunder introduktion af grundlæggende regnskabsbegreber, bogføring samt udskrifter og afstemninger.

Modul 2:
Modul 2 omhandler videregående funktioner i systemet, så som debitor-/kreditorstyring og udskriftstilpasninger. Derudover også ordre/fakturering såsom e-faktura og PDF faktura samt tilpasning af udskriftsformularer