Iværksættertilbud

Som iværksætter skal du finde en god revisor
Uden en god revisor vil du let komme til at snyde dig selv, eller overse nogle af de mange faldgruber, der kan være i mødet med kunder, leverandører, banker og/eller lovgivning.

Det kan betale sig at søge tidlig hjælp til budget, skatteforhold, bogføring, momsregnskab, lønbogholderi og perioderegnskaber, og den gode revisor har den erfaring, du mangler, fordi han har 'set det hele før'.

Som iværksætter skal du også bruge et godt økonomisystem.
Du skal have et fleksibelt faktureringsprogram og kundebogholderi, og så skal det naturligvis kunne bogføre og udveksle data med din revisor uden problemer.

Wolters Kluwer har indgået en aftale med udvalgte revisorer, der benytter det moderne IT Revisor system, og som er godt hjemme i IT Business systemet. Se hvilke i revisorlisten.
 
Aftalen indebærer, at revisor kan formidle et IT Business system til en meget fordelagtig pris:
 • IT Business Light fås med gratis tilslutning og det første kvartals drift
   
Naturligvis slipper du ikke helt for det administrative arbejde, der følger med at drive egen virksomhed, men du skal have det 'sat på skinner', så du med ro i sindet kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

For at kunne udnytte dette tilbud skal du godtgøre, at du er iværksætter, f.eks. ved at dokumentere at dit CVR nummer højst er 6 måneder gammelt.