IT Business Light - et online økonomisystem

IT Business Light er er et online økonomisystem, hvilket betyder, at du og evt. din revisor altid har adgang til dit program og dine data uanset lands- og verdensdel. Hermed får du endnu bedre mulighed for at optimere samarbejdet med din revisor, og dermed bedre betingelser for at styre og drive din virksomhed.

                                                       Bestil knap

Fordele med IT Business Light
Udover muligheden for at logge på dit IT Business Light-program hvorfra du måtte ønske det, så giver IT Business Light dig garanti for et sikkert driftmiljø hvor der samtidig foretages professionelle backup-procedurer uden at du skal gøre noget som helst.

Sikkerheden er på alle punkter i top, og inkluderer således krypteret adgang, beskyttelse mod virus og meget andet, - foretaget af et af landes bedst certificerede hostingcentre med døgnåben bemanding. Dertil kommer naturligvis programmet IT Business Light, der i praksis er helt identisk med et altid opdateret lokalt installeret program.

Revisorværktøjerne Afslutningsark og Posteringsanalyse er inkluderet i IT Business Light..

 

Teknikken bag Online IT Business Light
Wolters Kluwer har i samarbejde med IT Forum Gruppen etableret servere, hvorpå IT Business Light er installeret under en såkaldt Terminal Service, der gør det muligt at afvikle eksisterende applikationer via internet - uden tilretning. Serveren afvikler programmet og sender skærmbilledet ud til klienten. Klienten registrerer mus/keyboard-aktivitet og sender disse tilbage til serveren. Der kræves en rimelig internet forbindelse (bredbånd) og en nogenlunde moderne PC/Mac med en opdateret fjernskrivebordsklient.