Indhold i IT Business Light

Op til 4 firmaregnskaber
IT Business Light kan håndtere fakturering og bogføring for op til 4 firmaer.

Store datamængder er ingen hindring
I modsætning til mange andre økonomiløsninger på markedet, er der næsten ingen begrænsninger i IT Business Light. Du kan oprette alle de konti og kunder du vil og have datamængder på op til 500 MB.
 
Igang med det samme - kontoplanen er klar
Med IT Business Light skal du ikke spekulere på at oprette din egen kontoplan. Vi har udarbejdet 4 kontoplaner, som følger gratis med programmet. Du skal bare vælge, hvilken én af dem, du vil bruge. Du kan naturligvis også bruge den kontoplan, du har fået af din revisor. IT Business Light adskiller sig også markant ved, at opsætning og udskrifter er klar til dig. Du skal ikke bruge en masse tid på oprettelse, opsætning osv. Det hele er klar.

Nem dataudveksling med revisor
Ofte giver det anledning til "bøvl", når du skal udveksle data med din revisor. Revisoren bruger en anden IT-løsning end dig, systemerne snakker måske ikke sammen og der skal udlæses til eksterne medier.

Alt dette undgår du ved at vælge IT Business Light som din økonomiløsning. Vi har udviklet IT-løsninger til revisorer i næsten 40 år, så vi ved, hvad der skal til for at systemerne snakker sammen. Da revisorer over hele landet anvender vores revisorløsning, vil netop din revisor måske også anvende "IT Revisor", og da IT Business Light og IT Revisor grundlæggende er de samme systemer, snakker de perfekt sammen. Da IT Business er et online økonomisystem har du altid adgang til dine data, og det kan din revisor også få. Dermed vil du aldrig opleve "bøvl" med dataudvekslingen.

 

Revisorværktøjerne Afslutningsark og Posteringsanalyse er desuden en del af IT Business Light online systemet.
 
Hvis din revisor ikke anvender IT Revisor, har vi indbygget en import/eksport funktion i programmet, der sikrer optimal dataudveksling.

Fremtidssikker løsning
Med IT Business Light er du sikker på, at du altid har en opdateret og tidssvarende IT-løsning.