IT Business Light – fakturering og bogføring med det samme

IT Business Light er udviklet til den mindre erhvervsdrivende, der ønsker et helt enkelt online system til at holde styr på virksomhedens økonomi.

Finansbogføring med kontoplan
Vi har lavet 4 kontoplaner klar til dig, som du blot skal vælge imellem, eller du kan bruge den, du har fået af din revisor. Med dimensioner kan du specificere den enkelte konto i flere niveauer. F.eks. kan du fordele omkostningerne og indtjeningen på hver enkelt bil eller ejendom.

Ordrestyring og fakturering
Du kan oprette ordrer og fakturere med det samme eller senere, evt. som abonnement. Du kan selv designe dine fakturaudskrifter. Varer og priser kan du oprette uden begrænsning eller importere fra din grossist. Salgsstatistik kan udskrives på mange niveauer.


Du kan afsende den færdige faktura på forskellige måder. Enten via papir, som e-faktura eller som en vedhæftet PDF fil i en email.

Debitor/kreditor
Bogføring af debitorer og kreditorer. Håndterer betalingspåmindelser, saldolister, saldoanerkendelser og rykkere. Der er ingen begrænsninger i antallet af debitorer/kreditorer eller posteringer. Programmet kan indlæse BetalingsService-betalinger samt generere data til opkrævning via BetalingsService.

Notatark
Kan bruges som du ville bruge en gul 'Post-it'. Her kan du lave alle slags notater og relatere dem til en kunde og et tidspunkt. Der kan søges på tværs i databasen, og du kan derfor altid finde det ønskede notat. Kan også integrere Microsoft Office dokumenter.

Import/eksport
Når du skal skifte fra et andet program, eller når du skal aflevere/modtage data fra din revisor. Hvis din revisor benytter IT Revisor systemet, er der en endnu lettere 'tryk på en knap' løsning til dataudvekslingen. Det er også med import, du kan oprette og ajourføre varer og priser udfra data fra din grossist.

Du kan også benytte importfunktionen til at indlæse posteringer fra din netbank.

Udskriftstilpasning
Du får standardopsætninger til alle udskrifter, som kan bruges som de er, eller som basis for egne tilretninger. Du har mulighed for at tilpasse udskrifterne til netop de oplysninger og i den opstillingsform, du ønsker, ligesom du kan anvende dit eget firmalogo på standardudskrifterne. Disse muligheder gælder naturligvis også dine fakturaformularer.

 

Afslutningsark og Posteringsanalyse
Revisorværktøjerne Afslutningsark og Posteringsanalyse er en del af IT Business Light online økonomisystem.